تامین امنیت حدود ۳۱ میلیون مسافر قطار توسط پلیس

رئیس پلیس راه‌آهن کشور اعلام کرد: از ابتدای سال جاری، امنیت ۳۱ میلیون مسافر در ۷۰ هزار رام قطار تأمین شده و رضایت مسافران جلب شده است.

به‌گزارش میراث آریا، سردار حشمت‌اله ملکی، رئیس پلیس راه‌آهن کشور به تشریح اقدامات و عملکرد پلیس راه آهن کشور در سال ۱۴۰۳ پرداخت و گفت: پلیس راه آهن کشور از ابتدای سال 1403 موفق شد با تلاش شبانه‌روزی امنیت حدود سی و یک میلیون نفر مسافر را در قالب حدود ۷۰ هزار رام قطار تأمین و رضایت مسافران را به خوبی جلب کند.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: کارکنان پلیس راه آهن کشور با تلاش شبانه‌روزی توانسته‌اند قاچاق کالا و ارز در خطوط ریلی را مدیریت که این کشفیات از ارزش تقریبی بیش از ۵۶۶ میلیارد ریال برخوردار بوده است.

او با بیان اینکه طی سال جاری مقدار ۲۶ تن و ۴۵۳ کیلوگرم آهن آلات حاشیه ریلی (اموال رها شده) کشف و همچنین پلیس راه آهن موفق به کشف بیش از ۵۹۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر از ابتدای سال جاری شده است که منجر به دستگیری ۱۸۹۴ نفر در این خصوص شد که این امر نشانگر عملکرد خوب کارکنان پلیس راه آهن کشور است.

فرمانده پلیس راه آهن کشور با تأکید بر اینکه با حکم مرجع قضائی ۱۲۵۶ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توسط پلیس راه آهن کشور توقیف شده است گفت: در سال جاری تعداد ۶۹ دستگاه خودرو و موتور سیکلت سرقتی، کشف و برای آنها پرونده قضائی تشکیل شده است.

سردار ملکی در پایان اعلام کرد: پلیس راه آهن کشور در سال ۱۴۰۳ با تمامی امکانات نسبت به ارتقا امنیت و آرامش خاطر برای مسافران سفری امن و ایمن را به ارمغان آورده است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404010100009
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha